07-11-06

 

Beste llorando,

aangezien ik momenteel in een relatief tolerante bui ben, zal ik nu even het stokje dat tint ons bezorgd heeft, invullen.

Mijn werktitel

Hier zou ik zeer opportunistisch simpelweg “Isaiah” kunnen zetten. Aangezien ik dit echter (vreemd genoeg) degelijk wil doen, zal ik hier even dieper op ingaan... Isaiah is een deel van mijn werktitel, maar niet meer dan dat. M’n echte naam zal dan weer eerder bij m’n werkelijke werktitel horen, maar niet in één bepaalde incarnatie. Zoals bij iedereen die eerlijk is ten opzichte van zichzelf, heeft die naam in elke omgeving een andere verpakking. Niet om in de smaak te vallen, want dat hoef ik niet, wel om mensen te kunnen begrijpen. Lakend van elke vorm van empathie, moet ik hen worden vooraleer ik hen kan begrijpen. Samengevat: geen werktitel vanavond schat. Jammer.

Mijn geheime titel

Nog zo’n leukerd, m’n geheime titel... ook daar is Isaiah een deel van, want voor het grootste deel van de echte wereld bestaat Isaiah niet. Vandaar dat deze dus ook een deel van m’n geheime titel is. Maar ik heb nog zovele andere raadselachtige, enigmatische titels die ik niet aan jullie neus ga hangen... Die blijven tussen mezelf en enkele selecte uitverkorenen zoals Wolf ze pleegt te noemen. Dus sorry, geen geheime titels te rapen hier. Pech.

Mijn droomtitel

Als ik mijn collega even een bloem op z’n das mag spelden: llorando. Maar zoals altijd is dit te gemakkelijk (zij het wel eerlijk) en gaan we ook bij dit sluitstuk nog even elaboreren. Mijn dromen liggen in de toekomst en het heden, maar ook het verleden. Dit betekent niet dat ik verlamd ben door het verleden, ik ben me er simpelweg heel erg bewust van dat elke keuze die ik ooit maakte een effect heeft gehad op wie ik nu ben. Mijn droomtitel is de samenvatting van al wie ik was, ben en ooit zal zijn in één woord. En aangezien dat woord te stralend, te mooi zou zijn om waar te zijn zou niemand me geloven of zelfs maar horen. Geen parels voor de zwijnen, dus geen droomtitels voor de lieve bloggertjes. Sorry.

Dit dus om te illustreren wat mijn idee over stokjes is: sorry folks, geen aanhanger hier. En om te zorgen dat geadresseerde geen ziedende meutes achter zich aan krijgt: dit stukje komt zuiver van de hand van Isaiah. Als  ook maar iemand  gevierendeeld mag worden voor zijn gebrek aan respect en medewerking ten opzichte van blogland zou u hem moeten hebben. Cheers folks!

Met vriendelijke groet,

Isaiah

 

20:20 Gepost door llorando of isaiah in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.